Boligstyling Pluss | Creative Living

Boligstyling Pluss

Eksklusiv og skreddersydd boligstyling

I dag velger flere og flere skreddersydde stylinger, ikke bare de med boliger av høy prisklasse eller de på attraktiv adresse, men også de som ønsker noe spesielt og tilpasset nettopp for dem. Vår nye tjeneste Boligstyling Pluss er rettet mot selgere som har et utvidet behov for at hjemmet skal se eksklusivt og lukseriøst ut.
Creative Living tilbyr denne tilrettelagte tjenesten til eiendomsmeglere og boligselgere som ønsker et omfattende utvalg av eksklusive møbler, tilbehør og skreddersydde kunstverk. Dette gir boligen særegenhet og får enhver potensiell boligkjøper til å føle seg hjemme. Uttrykket og stilen for våre eksklusive stylinger gir boligen et luksuriøst og trendy preg.

Slik er prosessen:

 

Creative Living gjennomfører første befaring i boligen i god tid før styling skal skje. Vi anbefaler ca. 10 dager før foto slik at vi kan påbegynne planleggingsprosessen. Vår stylist tar mål, velger stil, farger og starter deretter å jobbe med prosjektet. Møblene og rekvisittene blir nøye plukket ut fra vårt varelager. Til slutt styler vi boligen med et eksklusivt preg, som avtalt. Avhengig av hvor stor boligen er vil dette ta 2-3 dager.

Skroll til toppen