Interiørdesign privatbolig

Creative Living tilbyr veiledning innen interiør. Våre erfarne interiørdesignere skreddersyr løsninger for deg tilpasset ditt behov, til meget konkurransedyktige priser. Vi bistår med alt fra 3d og 2d tegninger, stemningscollager, fargevalg, lysplan, møblering, funksjonalitet og de små detaljene som utgjør et hyggelig miljø for deg og de rundt deg.


Noen ganger er det bare små grep som skal til for å fornye et rom eller en bolig. Med et friskt og kompetent blikk utenfra kan vi tilføre det lille ekstra til interiøret og oppnå en helhet, uten for store kostnader. Våre interiørdesignere er oppdatert på trender og stiler, og veileder med utgangspunkt i kundens interiørbudsjett.

Hvorfor velge Creative Living?
  • Vi hjelper deg å utnytte boligens/lokalets potensiale
  • Vi ser muligheter der du ser begrensninger
  • Vi gir boligen/lokalet ditt det lille ekstra
  • Vi gir deg et unikt og personlig uttrykk
  • Vi hjelper deg med å oppgradere uten de store kostnadene
  • Vi kommer på gratis befaring og gir uforpliktende tilbud

Praktisk med pakkepriser

Vi oversender gjerne vår interiørkatalog der vi har laget en enkel meny der du som kunde kan velge mellom forskjellige pakker etter ulike behov. Vi tilbyr en enkel idèmyldringspakke fra kr 4500,- til en mer omfattende interiørpakke fra kr 14500,-. For de største prosjektene benytter vi oss av en pakke som heter interiørarkitekt prosjekt. Her priser vi hvert enkelt prosjekt separat etter størrelsen på prosjektet.


Collage med ideèr

Vi lager gjerne en collage for å illustrere konsept, eller ønsket stil på et prosjekt. Dette kan være et praktisk hjelpemiddel for å ta steget videre mot konkrete tiltak. Ønsker du at vi kun lager en ide collage for å sette den rette stemningen, så er dette fult mulig.

Gode samarbeidspartnere

Creative Living samarbeider med dyktige håndverkere som vi varmt kan anbefale. Vi formidler gjerne kontakt ved behov.

Bli inspirert av våre referanser på interiør
Vil du se noe av det vi har gjort for andre kunder? Ta en titt på referansene våre eller følg oss på sosiale medier.

Gratis befaring og uforpliktende tilbud
Ta kontakt med oss så tar vi en uforpliktende befaring og gir deg et tilbud.