Om Creative Living

Creative Living Interiør og Boligstyling ble startet i 2004. Det har vært over 13 år med spennende oppdrag for mange hyggelige kunder, og en svært positiv utvikling.


Creative Living består i dag av flere erfarne interiørdesignere, grafisk designere og stylister, samt at vi henter inn våre dyktige ekstra stylister ved behov. Våre kunder er privatpersoner som ønsker hjelp med boligstyling, innredning eller interiørveiledning, samt kunder som jobber i eiendomsbransjen med salg og utleie av boliger.

Du vil oppleve at vi har svært konkurransedyktige priser, og at vi strekker oss langt for å gjøre deg som kunde tilfreds, enten du skal selge eller fornye boligen din.

Vår målsetting er å levere ønsket tjeneste til riktig pris, yte personlig service og være mest mulig kreative og profesjonelle i alt vi gjør.

Vårt varelager består av møbler og interiør med ulik stil og uttrykk. Enhver styling fra oss er unik og tilpasset den enkelte bolig, kunde og tiltenkt kjøpsgruppe.

Creative Living tar primært oppdrag i Oslo og Akershus, men kan tilby våre tjenester utenfor disse områder også. Kontakt oss for en uforpliktende samtale om interiør- og boligstyling!

Carina Myhrvold
Interiørdesigner/partner og daglig leder
carina@creativeliving.no // +47 992 92 739

Trude Wold Hansen
Interiørdesigner/partner og ansvarlig for stylingavdelingen
trude@creativeliving.no // +47 958 55 922

Stig Nikolaisen
Administrasjonsansvarlig
stig@creativeliving.no //+47 901 93 679

Marthe Lefdahl
Stylist og grafisk designer
marthe@creativeliving.no //+47 481 95 841

Mirja Tørnquist
Interiørdesigner
post@creativeliving.no// +47 481 50 926

Ønsker du kontakt med en av våre dyktige innleide, er det bare å ta kontakt med oss så formidler vi deres info videre.