Vi søker interiørdesignere! - Creative Living

Vi søker interiørdesignere!

Creative Living søker interiørdesignere!

Vi trenger enda flere hender og kreative hoder til å utføre spennende interiøroppdrag for oss i Creative Living. Grunnet sterk vekst ønsker vi nå å knytte til oss flere interiørdesignere.

Om deg

Det er ønskelig at du innehar aktuell arbeidserfaring som interiørdesigner, så vel som egen portefølje. Vi søker etter deg som er selvgående, samtidig som du forstår verdien av å arbeide i team. Kanskje arbeider du allerede som interiørdesigner hos andre, eller du driver ditt eget selskap.

Du kjenner at du ønsker å tilhøre et dedikert interiørdesign-team som har klare ambisjoner om stor vekst, samt ønsker du være en del av et solid selskap hvor interiør- og designrelatert tematikk og oppgaver utgjør vår arbeidshverdag.

Du kan starte relativt raskt og du ønsker å være en aktiv ansatt som ønsker å løfte, samt profesjonalisere vår interiøravdeling ytterligere.

Du forstår at vi måler fakturerbarhet, samtidig som du vil få stor frihet til å utføre ditt arbeid selvstendig.

Du vil få det gøy(!), utfordrende, kjenne på sjonglering av ulike arbeidsoppgaver og ha kollegaer som ivaretar deg godt!  Og du vil få en unik mulighet til å være med på en reise som innebærer mye spennende! Både når det gjelder vekstmuligheter, nettverksbygging og arbeid med spennende og aktuelle prosjekter.

Om oss

Vi er en gjeng med 15 kreative ansatte som brenner for faget vårt, så vel som for våre kunder! Vi utfører primært våre tjenester for private, utbyggere, samt meglerkontorer.

Kontoret vårt er lokalisert i Bygdøy Allè og vi er inndelt i tre ulike avdelinger:

Prosjektene våre spenner fra de små oppussinger til de store renoveringer. I vår interiøravdeling bistår vi kunden bla.med følgende:

  • Tegning
  • Konseptutforming
  • Møbleringsplan
  • Produktoversikt
  • Fargeveiledning
  • Videresalg møbler mm.

Vi er tidlig inne i de ulike prosjekter. Vi arbeider aktivt med salg for å få nye, spennende oppdrag, samtidig som flere av våre oppdrag kommer direkte via vår hjemmeside og kontaktskjema der.

Vi innehar et tett og godt samarbeid med kort svartid til våre kunder, så vel som samarbeidspartnere – alltid innen 24 t.

Vi krever mye av våre ansatte, men vi gir også raust tilbake. Creative Living er et egnet sted å arbeide om du ønsker å bli med på sterk vekst, skape noe som setter avtrykk og ta del i det som skal bli Norges største interiørhus!

Søknadsfrist snarest, senest innen 11.07.21. Alle søknader vil bli behandlet i uke 28, og evt. 29 ved behov.

Cv og søknad sendes på mail til tina@creativeliving.no og merkes med «Søknad interiørdesign». Legg også gjerne ved bilder fra tidligere prosjekter du har arbeidet med.

Ved spørsmål, send mail tina@creativeliving.no

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
E-post

Se flere blogginnlegg fra Creative Living

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen