Creative Living - Interiørdesign

Interiørdesign

Creative Living tilbyr forskjellige typer bistand innen interiør. Vårt team av erfarne interiørdesignere skreddersyr løsninger tilpasset ditt behov og budsjett.
Vi kan hjelpe deg med alt fra 3D- og 2D tegninger, stemningscollager og fargevalg til møbleringsforslag, plassutnyttelse og småinteriør. Helt ned til de små detaljene som skaper et hyggelig miljø for deg og de rundt deg.

Noen ganger er det bare små grep som skal til for å fornye en bolig, et rom eller et miljø. Med et friskt og profesjonelt blikk kan vi tilføre det lille ekstra og oppnå en helhet tilpasset ditt budsjett. Våre interiørdesignere er oppdatert på trender og har solid produktkunnskap – det vil du som kunde dra god nytte av i prosessen.

Hvorfor velge Creative Living?

  • Vi hjelper deg å utnytte boligens/rommets potensiale
  • Vi ser muligheter der du ser begrensninger
  • Vi gir boligen din det lille ekstra
  • Vi gir deg et unikt og personlig uttrykk basert på vår omfattende kunnskap
  • Vi hjelper deg med å oppgradere uten de store kostnadene

Løsninger tilpasset deg

Vi tilbyr alt fra en enkel idèmyldringspakke til en mer omfattende interiørpakke, tilpasset ditt behov. Vi priser hvert enkelt prosjekt separat etter størrelse og omfang, og finner den beste løsningen og interiørdesigneren for ditt prosjekt. 

Collage med ideèr

Vi lager gjerne en collage for å illustrere konsept eller ønsket stil på et prosjekt. En collage kan være et godt og praktisk hjelpemiddel for å finne konkrete tiltak. Ønsker du kun en enkel idècollage for å sette den rette stemningen kan vi selvfølgelig hjelpe deg med det.

Gode samarbeidspartnere

Creative Living samarbeider med dyktige håndverkere som vi kjenner godt. Vi formidler gjerne kontakt!

Bli inspirert av våre interiørreferanser!

Vil du se noe av det vi gjør for andre kunder? Ta en titt på referansene våre eller følg oss på sosiale medier.

Plantegning

Vi ønsker at alle våre kunder skal kunne visualisere sitt prosjekt så godt som mulig før oppstart, og tegner plantegninger både i 2D og 3D. Pris på forespørsel.

Våre interiørtjenester

Fornøyde kunder

Referanser

Rull til toppen