Boligstyling før salg

Riktig boligstyling åpner egne og andres øyne for boligens fulle potensiale. Vi kan bidra med alt fra små justeringer til komplett styling før salg. Les mer om våre spennende pakker og tilbud som kan passe for deg og din bolig.


Komplett styling
Våre erfarne interiørdesignere planlegger og gjennomfører en komplett styling av boligen din med møbler, gardiner, tepper, bilder, lamper og annet interiør, slik at boligen fremstår så innbydende som mulig. Vi skaper helhet og sammenheng i alle rom, og gir deg et smakfullt og samtidig nøytralt hjem som appellerer til den riktige kjøpegruppen.

Individuelle pakker
En av våre dyktige interiørstylister foretar en befaring av boligen din og supplerer eksisterende interiør med tekstiler, belysning og passende interiørdetaljer fra vårt lager. Her inkluderes få store møbler.

Delstyling
Vi tilbyr våre kunder pakkeløsninger der vi styler med kundens ting, samt at vi supplerer ved behov. Dette er en fin løsning for deg som har et flott hjem, men trenger litt hjelp på veien for å komme i mål. Ved behov kommer vi å styler i forkant av foto sammen med kunden slik at resultatet blir optimalt. Pris kan oppgis i etterkant av befaringen.

Veiledning
Ønsker du profesjonell rådgivning på hvordan din bolig kan fremstå som mest mulig salgbar kun med eksisterende interiør? En av våre dyktige og erfarne interiørstylister kommer hjem til deg og går gjennom boligen din med nye øyne. Deretter gir vi deg konkrete råd om hvordan du selv kan gjøre boligen din mest mulig lys, luftig og attraktiv før salg. Målet er å treffe en større kjøpegruppe.

Blomsterpakker
Vi tilbyr gjerne ulike typer blomsterpakker for de som ønsker at vi benytter oss av ekte blomster
i stylingen. Ta kontakt for mer info og priser.

Bli inspirert av våre referanser på interiør
Vil du se noe av det vi har gjort for andre kunder? Ta en titt på referansene våre eller følg oss på sosiale medier.

Last ned vår brosjyre for 2018 her

Last ned vår prisliste her