Boligstyling - Creative Living

Boligstyling


Når du skal selge en bolig, er det potensielle kjøpere der ute som skal finne sin boligdrøm. De leter etter et sted de kan føle seg hjemme. Et sted der de kan bygge seg et liv og ha en god hverdag. Denne drømmen må de forestille seg når de titter inn. Da gjelder det å få boligen til å vise seg fra sin beste side. Og det er ikke alltid like lett, for man ser seg gjerne litt blind på det man ser hver dag. Et eksternt og profesjonelt blikk kan bidra til å se potensialet i boligen – det potensialet som en kjøper også leter etter. Vår boligstyling vil sørge for at boligen blir presentert så attraktivt som mulig i salgsprosessen, og samtidig nøytralt nok til at en kjøper vil bo der.

Boligstyling er avgjørende for et raskere salg, og en høyere pris. 88% av eiendomsmeglerne vi har spurt mener at en stylet bolig selges for en høyere pris, og 86% tror en stylet bolig blir solgt raskere. Les resultatene av undersøkelsen her.

Vi kan bidra med alt fra små justeringer til komplett boligstyling før salg. Husk, du selger noens boligdrøm, og vi hjelper deg med de siste overbevisende detaljene. Les mer om våre spennende pakker og tilbud for deg og din bolig.

Takk for kjempebra styling, selgeren min fikk 300.000,- mer enn naboen som var helt lik!

SF ED-5362

BOLIGSTYLING FØR SALG - VÅRE STYLINGPAKKER

Alle boliger og behov er forskjellig. Noen trenger en komplett boligstyling fra A til Å, og andre ønsker bare hjelp med de små detaljene. Det viktigste for oss er å finne den løsningen som passer for deg og din bolig. Derfor har vi skreddersydd ulike boligstyling-pakker som passer like godt til deg som trenger både sofa, seng og belysning, som til deg som har det meste på plass, men som savner det lille ekstra.

bord med blomst og dekorativt bilde på vegg

Veiledningstime før salg

Hvorfor forandre noe som fungerer? I noen tilfeller holder det lenge å trylle litt med det du har tilgjengelig. Kanskje den ene veggen bør males, eller sofaen bør flyttes for å åpne opp stuen? Våre dyktige og erfarne interiørdesignere har god erfaring med å se potensialet i enhver bolig, og med veiledningspakkene våre er det nettopp det du får: god veiledning.

771_1658630906

ONLINE BOLIGSTYLING

Holder du til i Bergen eller Trondheim? Eller har du en hytte du skal selge på fjellet? Verden er digital, og vi møter deg der du er. Enten det er på hytta eller på den andre siden av landet. Våre dyktige interiørdesignere logger seg på, og gir deg all den hjelpen du trenger innen boligstyling - for å optimalisere boligen din før salg.

VÅRE REFERANSER

Skroll til toppen