Creative Living - Boligstyling før salg

Boligstyling

En godt presentert bolig er utrolig viktig i en salgsprosess, og det er ofte fornuftig å la noen profesjonelle hjelpe deg med klargjøring av boligen før fotografering og visning. Vi kan bidra med alt fra små justeringer til komplett styling før salg. Les mer om våre spennende pakker og tilbud for deg og din bolig.

Boligstyling før salg

Komplett styling

En av våre erfarne interiørdesignere planlegger og gjennomfører en komplett styling av boligen din med møbler, gardiner, tepper, bilder, lamper og annet interiør, slik at boligen fremstår så innbydende som mulig. Vi skaper helhet og en rød tråd gjennom alle rom, og gir deg et smakfullt og samtidig nøytralt hjem som appellerer til den riktige kjøpegruppen.

Delstyling

En av våre dyktige interiørstylister foretar en befaring av boligen din og supplerer eksisterende interiør med tekstiler, belysning og passende interiørdetaljer fra vårt lager. Ved behov kan enkelte, store møbler inkluderes.

Individuelle pakker

Vi tilbyr også individuelle pakkeløsninger der vi tar utgangspunkt i dine møbler og interiør og supplerer med produkter fra oss ved behov. Dette er en fin løsning for deg som har et flott hjem, men trenger litt hjelp for å komme i mål. Pris oppgis etter befaring.

Blomsterpakker

Vi tilbyr ulike pakker for de som ønsker at vi bruker ekte blomster, urter og frukt i stylingen. Ta kontakt for mer info og priser.

Se flere av våre stylingpakker her

Veiledning

Ønsker du profesjonell rådgivning om hvordan din bolig kan fremstå mest mulig salgbar kun med ditt eksisterende interiør? En av våre dyktige og erfarne interiørstylister kommer hjem til deg og går gjennom boligen din med nye øyne. Deretter gir vi deg konkrete råd om hvordan du selv kan gjøre boligen mest mulig lys, luftig og attraktiv før fotografering, visning og salg. Målet er å treffe en større kjøpergruppe og gjøre et godt salg.

Fargeveiledning

Syntes du det er vanskelig å velge riktige farger når du du skal pusse opp? Våre dyktige interiørdesignere hjelper deg å finne fargesammensetninger som skaper harmoni i hjemmet ditt, slik at boligen får et ekstra løft før salget. Ønsker du hjelp i din nye bolig er vi selvsagt behjelpelige med dette også.

Hjelp før fotografering

Timene før fotografen skal ta bilder til prospektet kan være stressende for mange. Har jeg ryddet godt nok, blir det pent, tenker jeg riktig, står alt slik det skal? det er ikke alltid lett å vite hva som skal til for å få boligen fotoklar. Vi leier ut våre interiørdesignere på timebasis for å hjelpe deg i innspurten. Vi styler med eller for deg, slik at ditt interiør og møblement vises fra sin beste side. Skulle du ønske å legge til en blomsterpakke er det selvsagt også mulig.

Se flere av våre veiledningspakker her

Online boligstyling

Nå kan vi hjelpe deg med styling av bolig eller hytte før salg – uansett hvor i landet du befinner deg! Med vår løsning Online boligstyling jobber vi sammen for at potensielle kjøpere skal se hvilket potensiale som ligger i boligen din, slik at flest mulig blir interessert og legger inn bud.

Online boligstyling på 1-2-3

 • Før videosamtale får du en guide til hvordan du bør fotografere boligen slik at stylisten får en best mulig forståelse av hvordan boligen ser ut i dag
 • Du følger guiden og sender bilder til oss
 • I en videosamtale på ca. 50 minutter (Facetime eller Skype) går vi gjennom rom for rom og gir tips til endringer og forbedringer

Dette får du:

 • Din egen profesjonelle stylist
 • Guide til fotografering slik at stylisten kan forberede veiledningen
 • Veiledning om forbedringer for alle rom i en videosamtale
 • Tips til hvordan du kan benytte eget interiør på best mulig måte
 • Hjelp til å få gode bilder til prospekt og annonser
 • Hjelp til fargesammensetninger og eventuelt materialvalg
 • Innkjøpsliste etter videomøtet (tilleggstjeneste)
 • Oppsummering med tips og råd i etterkant av videomøtet
 • Oppfølgingssamtale med din stylist ved behov (tilleggstjeneste)

Pakkepris:

Kr. 3.500,-
Oppfølging etter videosamtale: Kr. 865 pr. time
Priser inkl. mva.

Se flere detaljer om online boligstyling her

Tilleggstjenester ved flytting

Å flytte er en utfordrende og slitsom prosess, noe vi i Creative Living har stor respekt for. Vi har derfor knyttet til oss noen underleverandører som tilbyr tjenester utover det vi selv leverer. Vi kan derfor hjelpe deg med flyttevask, nedrakking, transport og mellomlagring. Ta kontakt med post@creativeliving.no, eller ring oss på 22535302 for å booke avtale.

Vi kan hjelpe deg med:

 • Visningsvask
 • Flyttevask
 • Transport
 • Flyttetjenester
 • Lager
 • Foto
Se hva vi kan hjelpe deg med her

Jeg benytter dere via min jobb som eiendomsmegler ovenfor egne kunder som gang etter gang gir tilbakemelding om at de er svært fornøyd med dere og hva dere får utrettet av de ulike boligene ved å sette deres preg på salget. Ikke minst er dere mennesker som ser den enkeltes behov og gir råd i trå med ønsker og hva man som selger også har lyst til å ha det. Jeg er overbevist om at jeg med mange ikke hadde oppnådd maksprisen av boligsalget om det ikke hadde vært for denne gjengen og Trudes del av jobben vedrørende styling og tilrettelegging.

Rita Josefsen, EIE Bekkelaget & Nordstrand Eiendom AS

Referanser

Rull til toppen