Creative Living - Eventstyling for messe og event

Eventstyling

Vår avdeling for messe og event kan hjelpe deg med eventstyling. Alt fra konseptutvikling og planlegging, til møblering, rigg og utførelse av stand. Vi leverer skreddersydde møbel- og dekorpakker til alle typer arrangementer, og bistår gjerne i planleggingsprosessen sammen med våre kunder.

«Vår styrke ligger i det kreative, og vi setter stor pris på kunder som lar oss få spillerom til å vise hva vi er gode for.»

Vi er opptatt av å skape et «hjemmekoselig» utrykk til din stand. Dersom du trenger 300 stoler med bord til et event er nok ikke vi den rette leverandøren. Derimot er vi gjerne med på å utvikle konsepter og levere sammensatte møbel-, interiør og dekorpakker som setter prikken over i’en på et arrangement eller en messe.

Messer / konferanser

Ønsker du en stand som skiller seg ut fra de andre? Da kan vi være den rette leverandøren av eventstyling for deg! Med en enkel collage og/eller plantegning kan vi visualisere standen for deg eller din kunde i forkant av eventet, og legge en god og solid gjennomføringsplan. Vi hjelper deg med alt fra konseptutvikling, fargepalett og innredning, til rigg, utførelse og presentasjon. Ta gjerne kontakt hvis du vil vite mer.

Arrangementer

Skal dere arrangere julebord, sommerfest, jubileum eller en annen stor markering? Eller kanskje du skal ha en profesjonell sammenkomst og trenger litt hjelp til det lille ekstra? Vi hjelper deg gjerne med alt fra skreddersydde loungegrupper og lekre spisebord, til blomster, pynt og dekorpakker. Ta kontakt, så kan vi designe en skreddersydd pakke for ditt arrangement.

Fornøyde kunder

Referanser

Rull til toppen