Tips til enkle oppgraderinger hjemme! - Creative Living

Tips til enkle oppgraderinger hjemme!

Vi har interiørtjenester til alle behov

Mange av oss er mer hjemme for tiden enn det vi er vant til, og med mer hjemmetid så legger vi merke til ting vi ikke har tenkt over på en stund. Spesielt når det gjelder tilstanden av boligen og ting vi med tiden har lært oss og leve med. prosjekter vi ikke har rukket å utføre, men som har vært på lista siden boligen ble kjøpt. Plutselig blir en skjoldete vegg utrolig plagsom og stuen virker overmøblert, eller kanskje innser vi at familien ikke har et virkelig hyggelig sted å samles. Kjenner du deg igjen? Da er det bare å følge med her så skal vi komme med noen tips på oppgarderinger og interiørtjenester du enkelt kan gjøre selv.

Tid til overs? Gjør det hyggelig hjemme da vel!

Selv om du kanskje bruker mye tid til jobb på dagtid, så er vi mange som er mer hjemme om dagen en tidligere. Våre muligheter til å være sosiale har blitt innskrenket og dermed er det ekstra viktig å sørge for å gjøre det hyggelig rundt seg.

#tips1

Det aller første du bør starte med og som krever ekstra tid, er å få ryddet opp litt rundt deg. Da tenker vi ikke på å rydde kjøkkenbenken, eller på badet. Tøm skap og skuffer, ta en skikkelig runde på hva det er du egentlig trenger. Dette er et tiltak som er tidskrevende og derfor passer det ekstra godt å gjøre det nå. Klarer du å frigjøre plass så blir det enklere å finne et fast sted til alt du har. Målet er å ha en fast plass å sette bagen din når du kommer hjem fra trening og jobb, eller et sted å legge klær du kun har brukt en gang, men som ikke skal tilbake i skapet. Får du ryddet ordentlig nå, så er det lettere å lage et system som gjør det enklere og mer ryddig når den «normale» hverdagen er tilbake. For den kommer! Ta gjerne en runde i kjellern og på loftet, bli kvitt ting du ikke trenger. Kanskje finner du ut at det er mer lagringsplass du har behov for? Da kan det være lurt å sette deg ned å planlegge dette skikkelig nå.

#tips2

Foto: Unsplash.com

Mange av oss oppdager i disse dager at veggene i boligen er slitte eller at du virkelig er lei fargen, eller mønsteret på tapeten du omgir deg med. Er det en stund siden sist du malte vegger, lister og gerikter? Tiden er inne for å gjøre noe med dette nå! Skaff deg inspirasjon på nettet, besøk Jotun sine hjemmesider eller scroll deg rundt på Instagram eller Pintrest. (Oss finner du under creativelivingas på Instagram) Det er mye inspirasjon å finne overalt og kanskje er det på tide å fornye seg litt. Er målet å gå drastisk til verks så kan du vurdere tapet eller veggspiler, her er det bare kreativiteten som setter en stopper. På tapetfronten kan du leke deg med mønstre, strukturer og farge, resultatet vil gi en skikkelig forandring av interiøret ditt. Og kanskje er det en mulighet for å tilegne seg noe ny kunnskap på din veg.

#tips3

Blandingen av tekstiler, materialer og farger har mye å si. I dette prosjektet fikk vi fritt spillerom.

Noe av det vi som jobber med interiør er opptatt av, er å skape soner som kan brukes på forskjellige måter. Har du god plass så handler det om å skape forskjellige typer soner. Mange stuer har vært preget av en stor sofa med tv som midtpunktet. Det er fint å ha et sted der familien kan samles, men hva om man trenger et sted der man kan få være litt alene?

Et tredje tips er nettopp å skape soner, skap et sted eller en krok der det er mulig å trekke seg tilbake. Vi ender opp med å gå mye oppå hverandre nå, noe som trigger fram et behov for nettopp et sted for å ha litt egen tid. I kroken kan du ta med deg laptopen, lese en bok eller en avis, eller se en episode av noe du følger med på. Kan du sette opp en sjeselong eller passer det bedre med en stol? Vi anbefaler møbler som kan brukes på forskjellige steder og suppleres med ved behov. Møbler du kan flytte bort til sofagruppen om du får besøk og som du kan flytte tilbake i hjørne slik at du kan få være litt alene. Ha gjerne et bord ved siden av med en lampe på og et sted som du kan sette fra deg kaffekoppen. Tenk godt over hva det er som gjør at du trives og hva du trenger å bruke plassen til.

Lykke til med å finne riktige løsninger og kos dere med prosjektene. Om du skulle trengt hjelp så er det bare å ta kontakt, vi hjelper deg gjerne med å finne interiørtjenestene som passer best for deg og ditt behov!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
E-post

Se flere blogginnlegg fra Creative Living

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen