Næring - Creative Living

Næringslokaler

KONTOR
RESTAURANT/BAR

TILVALG NYBYGG

Våre interiørarkitekter har bred kompetanse innen næringsbygg og leverer profesjonalitet i alle ledd.  Med kreativ og visuell formidling  av våre løsninger, samarbeider vi med solide leverandører som kan levere skreddersydde løsninger til ethvert prosjekt. Vi tegner i ulike CAD programmer slik at du som kunde får visualisert prosjektet i både 2d og 3d. 

Våre samarbeidspartnere:

 • Selvaag Eiendom
 • Avantor
 • Maya Appartments
 • Unit 4
 • Datadekor

TJENESTER

 • Konseptutvikling
 • 2D og 3D plantegning
 • Arbeidstegninger som riv – og bygg, soneinndeling, møbleringsplan, farge og materialplan
 • Belysningsplan
 • Kjøkken, bad og garderobe – utarbeidelse i samarbeid med leverandør 
 • Møbeldesign for produksjon og skreddersøm
 • Innkjøpsliste og styling

KANTINE FOR SELVAAG EIENDOM

SKREDDERSYDDE LØSNINGER

Våre kunders behov varierer, og det viktigste for oss er at vi treffer på konseptet. I etterkant av et befaringsmøte, setter vi oss alltid ned for å utvikle et detaljert og skreddersydd tilbud til deg som kunde. Enten du har behov for omfattende bistand der vi står for hele prosessen fra A-Å, eller du ønsker å være delaktig med føringer og innspill underveis. Vi finner løsningen som passer ditt firma og kollegiale samspill. 

Med kreativitet og trygghet, introduserer vi våre kvalitetsikrede leverandører og hjelper dere med å finne den mest praktiske møbleringsløsningen med et designutrykk som representerer dere. 

FELLESOMRÅDET FOR UNIT4

Våre ansatte er svert forskjellige og har ulike behov når det kommer til optimalisering av arbeidsplassen. Har du en god arbeidssone, med godt inneklima og et støynivå som holder deg skjerpet, er dette optimalt.

Men for de fleste er dette ikke tilfelle, og dermed kan du som arbeidsgiver fort gå glipp av både kompetanse og gode resurser. Våre interiørdesignere er drevne på å finne løsninger som ivaretar og viser hensyn til de som har behov for ekstra oppmerksomhet. Gjennomtenkte soneinndelinger og praktisk møblering er vår spesialitet. Stol på oss, det er vi som er ekspertene!

KANTINE OG FELLESOMRÅDET FOR AVANTOR

Med et godt konsept i bunn, kan vi utvikle spennende prosjekter sammen. Vi starter alltid med en grundig befaring og behovsanalyse, slik at vi trygt kan anbefale veien videre. Vi tilpasser oss ditt budsjett og jobber både med skreddersøm og ferdig leverandører. Med et kreativt øye, finner vi praktiske løsninger og fornuftige soneinndelinger. 

En solid belysningsplan kan være helt avgjørende i et prosjekt, og her hjelper vi selvsagt til med utformingen. I samarbeid med vårt profesjonelle team av håndverkere, følger vi deg hele veien fra oppstart til sluttføring. La oss møtes å være kreative sammen!

 

MØTEROM OG FELLESOMRÅDET FOR DATADEKOR

TILVALG NYBYGG

Til deg som entreprenør, har vi mange tjenester å tilby! Både under planleggingsfasen av bygget og under tilvalg sammen med deres kunder.. Våre interiørdesignere har god erfaring med hele prosessen fra konseptutvikling, planløsning, belysning og rominndeling, til sluttfasen med kundeoppfølging, møblering og innkjøp. Vi kan bistå fra A-Å, ta gjerne kontakt for mer info. 

Skroll til toppen