VEILEDNINGSTIME - Creative Living

Veiledningstime / Interiør og styling

 

Normal Veiledningstime

Husker du vi snakket om å trylle med det du har tilgjengelig? Med vår interiørveiledning får du hjelp til se potensialet i din bolig, med det du har tilgjengelig. En av våre dyktige og erfarne interiørstylister kommer hjem til deg og vurderer boligen din med et nytt blikk. Deretter gir vi deg konkrete råd om hvordan du selv kan gjøre boligen mest mulig lys, luftig og attraktiv før fotografering, visning og salg. Målet er å treffe en større kjøpegruppe og gjøre et godt salg.

Pris på veiledningstime fra kr 2100,- 

Digital veiledningstime

Vi tilbyr  interiørveiledning digitalt. Du sender oss bilder av hjemmet ditt i forkant og vår stylist sitter på storskjerm på vårt kontor og  veileder deg gjennom boligen rom for rom. Med stylistens trente øye, hjelper vi deg med å klargjøre boligen for salg, slik at du føler deg trygg nok til å fullføre prosessen på egenhånd.

For de som føler seg ekstra usikre i prosessen tilbyr vi bla tillegstjenester som fargeveiledning, innkjøpsliste, digital stylinghjelp før foto.

Pris veiledningstime fra kr 2100,-

Fargeveiledning

En nymalt vegg kan gjøre mye med et rom, og noen malingsstrøk er et enkelt grep for å skape et godt førsteinntrykk. Selve utfordringen kan være valg av farger. Men farger kan vi! Våre dyktige interiørdesignere hjelper deg med en grundig fargeveiledning, og de har god erfaring i å finne fargesammensetninger som skaper balanse og harmoni i hjemmet ditt. Dette vil gi boligen din et løft før salget. Ønsker du hjelp med fargeveiledning i den nye boligen din, står vi selvfølgelig klare med både fargekart og gode innspill. Pris fargeveiledning fra kr 1990,-

STYLE BOLIG FØR FOTOGRAFERING

Det nærmer seg fotografering og stresset melder seg. Har du ryddet godt nok? Blir det pent? Tenker du riktig? Står alt riktig plassert? Det er ikke alltid lett å vite hva som skal til for å få boligen helt klar for foto. Vi leier ut våre interiørdesignere på timebasis (anbefalt 2-3 timer) for å hjelpe deg i den siste innspurten. Vi hjelper deg med å style boligen med dine egne ting før fotografering, med eller for deg, slik at hjemmet ditt vises fra sin beste side. Skulle du ønske å legge til en blomsterpakke er det selvsagt også mulig. Pris stylinghjelp før foto fra kr 4400,-

Skroll til toppen