VÅRE STYLINGPAKKER - Creative Living

VÅRE STYLINGPAKKER

Hva skal til for at boligen din skal både snakke til, og ikke minst overbevise en kjøper? Noen trenger hjelp til å skape en rød tråd og helhet i interiøret, andre trenger kanskje noen få detaljer i form av dekor, lamper og tekstiler. For oss er det viktig å løfte frem potensialet i ditt hjem, sånn at kjøperen føler seg hjemme. Vi tilbyr derfor tre ulike pakker med boligstyling, sånn at du kan finne den løsningen som passer best for deg og ditt hjem. 

IMG_4225

komplett styling

I denne pakken får du alt du trenger til boligstyling før salg - en komplett styling utført av en dyktig interiørdesigner med kreativt blikk. Her snakker vi gjennomført styling av bolig som innebærer leie av møbler før visning, tepper, bilder, lamper og alle de små og store detaljene. Til sammen skaper dette et helhetlig og harmonisk interiør. Det handler om å treffe den rette kjøperen, og da gjelder det å vise dem boligdrømmen de leter etter. Vi skaper en rød tråd gjennom alle rom, men sørger likevel for å skape et nøytralt uttrykk som treffer den riktige kjøpegruppen.

Pris ved forespørsel

IMG_4910

delstyling

Av og til er det bare noen små justeringer, grep og detaljer som må på plass i en boligstyling, for å skape den helheten kjøperen ser etter. En av våre dyktige interiørstylister foretar en befaring av boligen din, og supplerer eksisterende interiør med tekstiler, belysning og passende interiørdetaljer. Til sammen blir det en komplett styling. Ved behov kan du leie møbler før visning. 

Pris ved forespørsel

099_772670832

BOLIGSTYLING PLUSS

Vår nye tjeneste Boligstyling Pluss er rettet mot selgere som ønsker ekstra god oppfølging av våre stylister. Siste virkedag før visning vil man få en ekstra gjennomgang og befaring av boligen med skreddersydde råd for siste finpuss. 
Stylisten tar med seg friske blomster, frukt og urter til utvalgte steder i boligen og sikrer at alt er på plass. Vi tar også et ekstra ansvar for inngangspartiet slik at det ser representativt ut.


I tillegg til denne befaringen får du to konsulenttimer på interiørveiledning i ny bolig av våre kompetente interiørdesignere.

Pris Boligstyling Pluss kr. 10.900,-

Nyhetsbrev styling 5

blomsterpakke

 Friske blomster, frukt og urter er kanskje en liten, men likevel viktig detalj. En nydelig blomsterbukett eller frodige grønne planter gir rommet et naturlig og dekorativt  blikkfang, som kan bidra til å underbygge en ellers ganske komplett styling. I en boligstyling før visning tilbyr vi ulike pakker med ekte blomster, urter og frukt. Ta kontakt for mer info og priser.

Pris ved forespørsel

771_109916889

terrassepakke

Er du så heldig å ha en uteplass? Den må ikke glemmes- terrassen fortjener også litt ekstra oppmerksomhet. Stor eller liten? Vi har tre ulike pakker som passer til ulike typer uteplasser.

Pris ved forespørsel

VÅRE REFERANSER

Rull til toppen