VÅRE STYLINGPAKKER - Creative Living

Våre stylingpakker

Hva skal til for at boligen din skal både snakke til, og ikke minst overbevise en kjøper? Noen trenger hjelp til å skape en rød tråd og helhet i interiøret, andre trenger kanskje noen få detaljer i form av dekor, lamper og tekstiler. For oss er det viktig å løfte frem potensialet i ditt hjem, slik at kjøperen føler seg hjemme. Vi tilbyr derfor tre ulike stylingpakker med boligstyling, slik at du kan finne den løsningen som passer best for deg og ditt hjem.

Kan også brukes som interiør 3

komplett styling

Av alle våre stylingpakker, er dette pakken hvor du får alt du trenger til boligstyling før salg - en komplett styling utført av en dyktig interiørdesigner med kreativt blikk. Her snakker vi gjennomført styling av bolig som innebærer leie av møbler før visning, tepper, bilder, lamper og alle de små og store detaljene. Til sammen skaper dette et helhetlig og harmonisk interiør. Det handler om å treffe den rette kjøperen, og da gjelder det å vise dem boligdrømmen de leter etter. Vi skaper en rød tråd gjennom alle rom, men sørger likevel for å skape et nøytralt uttrykk som treffer den riktige kjøpegruppen.

Pris på forespørsel fra kr: 14 700,-

Kan også brukes som interiør 10

delstyling

Av og til er det bare noen små justeringer, grep og detaljer som må på plass i en boligstyling, for å skape den helheten kjøperen ser etter. En av våre dyktige interiørstylister foretar en befaring av boligen din, og supplerer eksisterende interiør med tekstiler, belysning og passende interiørdetaljer. Til sammen blir det en komplett styling. Ved behov kan du leie møbler før visning. 

Pris på forespørsel fra kr 16 600,-

099_772670832

BOLIGSTYLING PLUSS

For deg som ønsker det lille ekstra! Boligstyling Pluss pakken er rettet mot selgere som ønsker ekstra god oppfølging av våre stylister og et eksklusivt uttrykk i prosjektet sitt. pakken inneholder tjenester som gjør at du føler deg ivaretatt og trygg på at helheten oser av eksklusivitet og glamour. Siste virkedag før visning får du en ny gjennomgang og befaring av boligen med skreddersydde råd for siste finpuss. 
Stylisten tar med seg friske blomster, frukt og urter til utvalgte steder i boligen og sikrer at alt er på plass og klar for visningsdag. Vi tar også et ansvar for inngangspartiet på gateplan slik at det ser representativt ut.


I tillegg til denne ekstra befaringen får du to konsulenttimer på interiørveiledning i ny bolig av våre kompetente interiørdesignere.

Pris Boligstyling Pluss fra kr 10.900,- da vi skreddersyr pakken til hvert prosjekt.

Nyhetsbrev styling 5

blomsterpakke

 Friske blomster, frukt og urter er kanskje en liten, men likevel viktig detalj. En nydelig blomsterbukett eller frodige grønne planter gir rommet et naturlig og dekorativt  blikkfang, som kan bidra til å underbygge en ellers ganske komplett styling. I en boligstyling før visning tilbyr vi ulike pakker med ekte blomster, urter og frukt. Ta kontakt for mer info og priser. Pris på forespørsel fra kr 2350,-

771_109916889

terrassepakke

Er du så heldig å ha en uteplass? Den må ikke glemmes- terrassen fortjener også litt ekstra oppmerksomhet. Stor eller liten? Vi har tre ulike stylingpakker som passer til ulike typer uteplasser.

Pris på forespørsel fra kr 2100,- dersom den inkluderes i en stylingpakke.

VÅRE REFERANSER

Skroll til toppen