Slik styler du bordet til 17. mai! - Creative Living

Slik styler du bordet til 17. mai!

17. mai bord som inspirerer

Endelig har vi kommet til tiden på året med inneklemte fridager som brukes til grilling og hagefest. Sesongen sparkes i gang 17. mai, med nydelige langbord som bugner av deilig mat og drikke. Har du husket å skaffe deg det du trenger til styling av årets sommerbord? Vi kan hjelpe deg!

Hvert år krysser vi fingrene for fint vær og opphold. Uansett hvor du befinner deg på 17. mai, eller hva du skal i sommer, håper vi du får nyte sosiale sammenkomster med fine stunder. Grilling, sjømat og sene kvelder utendørs, krever gode rutiner på langbordet. 

langbord 17. mai
Foto: Unsplash

Det sosiale langbordet til 17. mai

Når bordet i hagen, på terrassen eller på balkongen skal dekoreres, handler det om å trekke stuen og spisebordet utendørs. Gjentagelse av både stil og farger fra boligen ellers, gjør at bordet får tilhørighet og sklir lekent inn i sine omgivelser. Komfort står høyt på ønskelisten for mange og det blir ofte lange kvelder rundt bordet ute. Vi ønsker oss vakre bord, komfortable sitteplasser og en hyggelig atmosfære. Gjør noe ekstra for omgivelsene på flere måter ved å inkludere et miljøvennlig perspektiv på stylingen. 

Våre beste tips til styling av langbord i hagen

Slipp kreativiteten løs når du skal dekorere langbordet i sommer. Farger er spennende og det meste er lov! Det personlige preget setter du ved å bruke dekor, farger og servise du selv liker, gi av deg selv og spill på nostalgi.

  • Tenk miljøvennlig, dropp engangsartikler (alt fra engangskopper til engangsduker og tallerkner). Hvem synes egentlig at det er godt å drikke eksklusiv vin eller deilig lemonade av plastkopper? Et langbord blir alltid mer estetisk vakkert uten billig plast.
  • Let i skuffer og skap, benytt deg av serviset du vanligvis bruker innendørs. Lag en spisestue som inkluderer elementene du bruker inne og ta det med ut i finværet. Finn frem duker, vaser og dekor!
  • Har du noen lekre glass du ikke får brukt i hverdagen? Plasser te-lys i glassene og pynt langbordet med glass i ulike farger og fasonger. På utebordet er det meste lov og det usymmetriske er en del av sjarmen.
  • Kubbelys kan settes i større vaser eller stormlykter. Ikke glem at levende lys er lekkert både på bordet og på gulvet ved siden av.
  • Tilby gjestene puter og pledd! Ønsker du at gjestene dine skal bli en stund? Da kan en pute i ryggen eller et varmt pledd sikre lange sommerkvelder. Dette er også en mulighet til å inkludere spreke farger i miljøet på.
  • Dekorer gjerne med mat! Frukt, grønnsaker og andre herlige munnfuller gjør gjestene nysgjerrige, spesielt de yngre. Det tar seg dessuten veldig godt ut på bordet med naturlige produkter, gjerne selvplukk.
  • Siste og helt avgjørende for hele settingen: blomster! Lek deg med ulike farger og lag egne oppsatser – om sommeren skal det bugne. Vi finner ikke et vakrere bord enn de som er fylt opp med blomster. Selvplukkede markblomster eller vakre blomster fra hagen er perfekt. Ikke tenk at alt skal være perfekt, men at det skal være hyggelig og hjemmekoselig.

Med dette ønsker vi alle en riktig god vår og sommer! Kontakt oss for tips og råd til interiørdesign av din hage, balkong eller uteområde. Vi har pakkepriser, enten du ønsker noe smått eller stort. Nyt denne sosiale tiden utendørs.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
E-post

Se flere blogginnlegg fra Creative Living

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen