94% av meglerne anbefaler boligstyling på nesten alle objekter! - Creative Living

94% av meglerne anbefaler boligstyling på nesten alle objekter!

Vi befinner oss i et uforutsigbart boligmarked der salg ikke nødvendigvis går knirkefritt. Profesjonell boligstyling er et viktig tiltak mot et godt salg, dette er dokumentert gjennom Creative Living sin Meglerundersøkelse! 

94% av meglerne anbefaler nesten alltid boligstyling

Det er vanlig å bo seg blind i egen bolig og ikke se hva som skal til for å optimalisere før salg. En profesjonell boligstylist ser boligen med nye øyne og gjør tiltak tilrettelagt boligen. Gjennom Meglerundersøkelsen 2022, kunne Norges største boligstylingfirma Creative Living, konkludere med at hele 94% av meglerne anbefaler boligstyling for sine kunder.

Dette betyr at bransjen har stor tro på at det lønner seg å style boligen før salg. Er det ikke verdt å bruke litt resurser på det da? 

«Boligsalg handler om følelser» -Soliman Sarwar privatmegleren Panorama

«Jeg anbefaler de fleste av kundene mine boligstyling i en eller annen form». Forteller Soliman Sarwar daglig leder i Privatmegleren Panorama. Noen boliger har behov for full styling. Samtidig som flere boliger er relativt visningsklare og man kun trenger en siste touch for å få det helt perfekt.

«Boligsalg handler om følelser! Desto mer vi greier å skape «den rette følelsen» desto større er sannsynligheten for ett godt salg»

Høyere salgspris med boligstyling

80% av meglerne svarte at de anslo at de fikk en høyere pris på boligen dersom den ble stylet. Over 70% mente at man kunne få opptil 10% høyere salgssum. Dette betyr at selger du en bolig til en verdi av 7 mill, kan potensielt få 10% mer dersom du styler den. Bør det ikke være investeringen verdt? 

Mange mener at boligstyling er dyrt og dermed velger og bruke tid og energi på å fikse opp selv. Hva om du hadde blitt fortalt at dersom du investerer kr 50 000,- på et profesjonelt boligstylingfirma, så får du igjen kr 700 000,- . Det bør vel være en helt soleklar måte å tjene gode penger på.

Se den økonomiske gevinsten!

«Det finnes åpenbare grunner til hvorfor du skal benytte boligstyling ved salg» sier Carina Myhrvold, Daglig leder i Creative Living. «Vi erfarer at objektene våre ikke bare når prisrekorder, men også at boligkjøperne ønsker å anskaffe stylingmøblene av oss.  Vi oppdaterer oss i dagens trendbilde og benytter kun møbler som er tidsriktige og komplimenterer boligen best mulig. 

Vi alle har samme mål fortsetter Myhrvold, vårt fokus er i hvert prosjekt å gjøre den økonomiske gevinsten så stor som mulig. Presenteres boligen på en profesjonell måte, så vil bildene i prospektet bli finere og flere komme på visning. Så enkelt er det!

Få inn en erfaren stylist, glem din egen smak!

Den viktigste investeringen du gjør i forbindelse med salget, er valget av megler og stylist. Lytt til stylisten din og gjør det han/hun anbefaler. Boligstylister sitter med masse erfaring og kompetanse som vil kunne sørge for flyt i prosjektet og en god økonomisk gevinst. Glem din egen smak, det er ikke de små detaljene på interiøret som sørger for et kanonsalg, det er helheten!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
E-post

Se flere blogginnlegg fra Creative Living

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen