Creative Living Flyttekaos? Uncategorized @no - %

Flyttekaos?

Nytt hjem – nytt interiør


Jeg husker det så veldig godt, det stolte øyeblikket da jeg flyttet for meg selv for første gang. Jeg var 18 år, og hybelen jeg skulle bo på var hele 10 kvadratmeter. Jeg husker hvordan det var å pakke livet (eller i hvert fall deler av det) ned i bokser og søppelsekker, flyttekaos, og gleden over det nye som stod for tur. Man skulle leve på egenhånd, bestemme selv og oppleve noe nytt og spennende. Fire pappesker, seks søppelsekker med sko og klær, en seng og et nattbord, og det jeg manglet kunne jeg få for to tusen kroner på Ikea. Det var stort, og livet smilte til meg som aldri før!

Slipp flyttekaoset

Det skjer bare én gang i livet at du flytter for deg selv for første gang, og det er en opplevelse du ikke glemmer så lett. Alt skulle bli akkurat slik jeg selv ville at det skulle være, ingen andre kunne bestemme over meg. Hva kaster jeg, hva tar jeg med meg? Valgene reflekterer den jeg var og den jeg er, og ikke minst, den jeg ønsket å bli.

Foto: Borowiak Photography

Flytteprosessen handler om god planlegging og fornuftig bruk av tid. Deter mye som skal gjøres og det er lett å miste motet i jungelen av arbeidsoppgaver som ligger å venter. Det er en stor forskjell fra første gang du skal flytte til den neste, til den etter det, for ikke å snakke om alle de andre. For noen skjer det ofte.
Gleden over å flytte kan være like stor som da jeg gjorde det for første gang, men prosessen er annerledes. Jo oftere man gjør det jo mer blir pakkingen kanskje til noe man gruer seg til. Man har jo fått flere og flere ting. Livet kan ikke lenger stappes ned i noen søppelsekker og enkle esker uten at det blir flyttekaos.

Det å pakke inn glass etter glass, tallerken etter tallerken, rulle det inn i avispapir og servietter, bestikk, gryter, kopper og kar, du skal virkelig ha ganske mye energi for å tømme skap for skap i et hjem. Pappesker må hentes, alt må merkes, og du har ikke engang begynt på jobben med møbler, klær og hvitevarer. Hva klarer du å bære selv, hva må du ha hjelp til?, bare tanken på organiseringen av det hele er utmattende. Taklamper, bilder og stappfulle boder som du ikke vet hva inneholder.

Flytt med ro i sinnet

Før du i det hele tatt har kommet deg ut av et hjem så har du kanskje hatt visninger, mistet oversikten over hva du pakket ned og hva som ble lagret hvor, og er du riktig uheldig så må du kanskje pusse opp det nye hjemmet før du kan flytte inn, og da trenger du enda en runde med å sortere ting for lagring og ting for et midlertidig liv, et liv på flyttefot. Og så, når et hjem endelig er tomt så skal det vaskes og skrubbes til det nesten ser nytt ubrukt ut. Det er mye mer jobb involvert i flyttingen ettersom tiden har gått, og det er et mye større ansvar som krever en annen type organisering.

Foto: Borowiak Photography

Tenk om det var mulig å sette bort store deler av flytteprosessen til noen andre. Da ville du kanskje disponert din tid kun på organisering og du hadde sluppet å kjenne på den stadige og intense følelsen av stress. Mange av oss leier inn tjenester for å få hjelp, men det er fortsatt en stor jobb og ikke minst logistikk. Kontroll og oversikt er stikkord. Med flyttekaos er det mange baller i luften og mange hensyn som skal taes, og du må virkelig holde tunga rett i munnen.

Vi i Creative Living kan hjelpe deg om du står i en lignende situasjon, vi kan selvfølgelig style for salg, sørge for foto og veilede på interiørsiden, men vi kan hjelpe deg med mye mer også. Vi kan bistå med alt fra lagringsplass, nedpakking og rengjøring til den faktiske flytteprosessen. Har du gamle ting som skal kastes eller resirkuleres, så fikser vi dette også. Tenk å kunne slippe unna flyttekaos ved å ta én telefon – så er hele flyttingen, visningen og rengjøringen ordnet!

Vi skreddersyr et tilbud til deg – aldri mer flyttekaos

Vi kan gi deg et tilbud på alt som har med flyttingen å gjøre eller bare deler av det dersom du allerede har ordnet mye selv. Det er lettere å bare forholde seg til ett selskap når du først skal begynne på den kjempejobben flytting er. Det tross alt veldig mange andre ting å fokusere på i en slik prosess. Vi ønsker deg en riktig god flytt, så håper vi å høre fra deg før frustrasjonen slipper til!

Foto: Borowiak Photography

Vi ønsker å bistå med våre kunder gjennom hele flytteprosessen på best mulig måte. Vi er et godt etablert firma med god fartstid i bransjen og for oss er det utrolig viktig at våre kunder føler seg ivaretatt og trygge. 

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
E-post

Se flere blogginnlegg fra Creative Living

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen