Hva skal du tenke på når du velger boligstylist? - Creative Living

Hva skal du tenke på når du velger boligstylist?

85% av eiendomsmeglerne mener du har større sjanse for å selge boligen din raskt om du bruker en boligstylist før salg. 88% av meglerne tror du får en høyere pris. Det er altså god grunn til å style boligen din før du selger den. Men hvordan velger du riktig boligstylist?

Når du skal velge boligstylist, skal du ikke bare velge en stylist. Du skal velge en rådgiver, en ekspert og en sparringspartner. Den du velger skal møte deg i hjemmet ditt, og hjelpe deg med å selge noe av det kjæreste du eier. Å selge en bolig er en stor og viktig avgjørelse, og for mange er det den største de tar. Det kan være flere grunner til at du selger boligen din, og vi har både forståelsen og respekten for at det kan være en tung og følelsesladet prosess. 

En boligstylist som gir trygghet
Derfor handler det for oss, først og fremst om å skape en relasjon til deg som kunde. Vi tar tilliten din på alvor, og vi ønsker å gi deg trygghet i en sårbar situasjon. Vi vet at du er i ferd med å ta et stort valg, og vår jobb er å gjøre prosessen så smidig som mulig for deg. Du skal føle deg ivaretatt, og du skal vite at både du og boligen din er i de beste hender. Vi legger alltid vekt på en ærlig, åpen og god dialog. Vi lytter til deg. Med oss får du et kompetent og erfarent team som du kan føle deg trygg på.

La stylistene få frem potensialet i din bolig
Når du velger en boligstylist, velger du en person som skal klargjøre boligen din for salg. Snart skal hjemmet ditt innredes av noen andre, og nye minner vil oppstå. Vår jobb er å optimalisere boligen din før visning. Det innebærer å skape et innbydende utgangspunkt, der potensielle kjøpere føler seg hjemme. En stue de kan drømme seg bort i, og et kjøkken de vil lage mat på. Vi vet hva som skal til for å skape disse drømmene hos kunden. Din oppgave er å stole på oss. Dette kan vi. Lytt til oss, len deg tilbake og vit at alle rådene våre kommer fra mange års erfaring og solid kompetanse. 

Én interiørstil passer ikke alles øyne
Ingen hjem er like, og de fleste boliger har ulikt utgangspunkt. Som boligstylister har heller ikke vi én bestemt stil. Når du skal velge stylist bør du velge en som har evnen til å være fleksibel og tilpasningsdyktig. En som klarer å se mulighetene og begrensningene for akkurat din bolig. Både størrelse, kjøpegruppe og beliggenhet vil være med på å definere valg av møbler og styling. Vi skiller på både vår og din smak, og optimaliserer boligen etter målgruppen. På den måten vil innredningen være akkurat passe nøytral, og akkurat passe personlig- slik at kjøper føler seg hjemme, samtidig som hun innrede boligen i det hun forlater visningen.

Smidig boligstyling
Det er også andre ting en boligstylist kan gjøre for å skape en smidig og enkel prosess. Vi ønsker å tilrettelegge mest mulig for deg, og fjerne både bekymringer og tidstyver. Derfor tilbyr vi også disse tjenestene: 

  • Fakturering etter salg av bolig: Betal for stylingen etter at boligen er solgt
  • Små delstylingspakker: Vi hjelper deg med små justeringer og detaljer, og supplerer  eksisterende interiør med tekstiler, belysning og passende interiørdetaljer
  • Online bookingsystem: Smidig og effektiv online løsning for booking av styling
  • Flyttetjenester: Vi hjelper deg med alt du måtte trenge i forbindelse med flytteprosessen: mellomlagring, flyttevask og transport
  • Håndverkertjenester: Vi hjelpe deg gjerne med oppussingen, og bistår med maling, snekkerarbeid og alt innen det elektriske og rørleggere.

Gå inn på @creativlivinginsta, så får du en liten smakebit av hva vi gjør!
Kilde: meglerundersøkelse utført av CL i 2020

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
E-post

Se flere blogginnlegg fra Creative Living

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen