Event styling - Creative Living

Event styling

Hva er et event? Ordet er så kjent og velbrukt i språket vårt at vi tar det for gitt selv om det jo egentlig er et engelsk ord. Begivenhet. Hendelse. Markering. Fest? Konsert? Lansering? Event … det betyr egentlig alt fra de store til de små begivenhetene i livet vårt, privat som profesjonelt. Er du av dem som bare må på konserter, eller er du den typen som trives på messer og konferanser der du kan få med deg faglig påfyll i tillegg til inspirasjon? Eller kanskje du er gamer? Må du presentere varer og tjenester på den beste måten på de hotteste messene? Du er helt sikkert en av dem som deltar på sammenkomster som markeres litt ekstra en gang mellom.

Messestand levert for Vivende under Javazone 2018 som ble avhold i Oslo Spektrum. Vi leverte fargepalett, innredning, design av logo på lerret, rigg og styling.

Alle deltar på forskjellige aktiviteter, ofte eller sjeldent, det ene eller det andre, og alle liker at det skjer noen ekstra en gang innimellom. Noe som er arrangert og tilrettelagt for at en hvilken som helst begivenhet skal bli til noe helt spesielt. 

LES OGSÅ: Vi er her for å inspirere deg

Vi i Creative Living er glad i eventer. Men mer enn det, vi elsker å hjelpe andre med å markere begivenheter, milepæler eller ved å lansere nyheter med brask og bram. Vi kan tilby deg hjelp til alt, ingenting er for smått eller for stort, og vi synes det er gøy! Det er alltid fint å få ideer til hvordan ting kan maksimaliseres, forbedres, både for oss og deg, vi lærer bort, hjelper og deler erfaringer og  vi gir inspirasjon der det trengs og når det trengs.

Med det enorme tilbudet av varer og tjenester som er ute i den store verden i dag, så trenger man å bli lagt merke til. Det er stor konkurranse i samfunnet vårt, og som leverandør eller produsent av hva som helst, må du gi et godt førsteinntrykk. Det er der selve salget starter!

Fra musikkfest oslo i 2018. Vi pyntet scenen til musikkavisen Gaffa (Gaffavogna) og leverte flere lounger til arrangementet som fant sted på Olaf Ryhes Plass på Grunerløkka i Oslo.

Markedet har utvidet seg, vi merker det. Vi har stylet både julebord og jubileum, men nå gjør vi langt mer enn det, og vi kan til og med skryte på oss styling av stander på konferanser. Da leverer vi bla fargevalg, møblering, konseptutvikling og generell styling, alt som skal til for å tiltrekke seg flere mennesker. Gaming events? Ja, vi har jobbet med dette også!

LES OGSÅ: Flyttekaos?

Har du knapt med tid og enda mindre erfaring med interiør, men behov for å skille deg ut i mengden? Da hjelper vi deg gjerne. Planlegging, arrangering og praktisk gjennomføring i tillegg til valg av interiør og dekorering som er tilpasse nettopp ditt arrangement og merkevare, vi kan gjøre det!

Vi synes det er gøy! Det beste med jobben vår er at hvert event representerer en ny måte å tenke på, det handler om å tiltrekke seg mest mulig relevante mennesker eller gaven det er å gi de inviterte en uforglemmelig opplevelse. Det er mange forskjellige behov der ute og aldri bare ett svar på hvordan det kan dekkes. Vi setter mer en gjerne sammen stilfulle pakker og konsepter for å møte kundene våre på best mulig måte. Dessuten har vi gode og solide samarbeidspartnere på det meste du måtte trenge av snekkere, print, belysning, osv. 

Og noe av det som er veldig behagelig er jo nettopp det at vi gjør alt for deg. Til og med rydding og nedrigg. Hvorfor ta kontakt med oss? Ja, hvorfor ikke:)

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
E-post

Se flere blogginnlegg fra Creative Living

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen