Interiørhjelp på hytta over FaceTime! -Online innredning - Creative Living

Interiørhjelp på hytta over FaceTime! -Online innredning

Påsken nærmer seg med stormskritt – Så utrolig godt det skal bli! Lange rolige dager med familie, venner og bare gjøre de syslene du liker best. Kanskje skal påsken tilbringes på hytta? Det er det som er litt godt med sen påske, enten du har hytte ved sjøen eller på fjellet, noen har hytte midt i mørkeste skogen, like deilig er det virkelig uansett.

Hytta for avkobling

Nå er det få dager igjen til mange nordmenn setter seg i bilen og drar av sted til sine hytter rundt omkring i det langstrakte land. Så fint det skal bli å lage deilig mat, drikke god vin og nyte at hverdagen er satt litt på pause. Eller er du en av de som foretrekker tidlige frokoster, mens du ser solen stige opp etterfulgt av en lang og frisk skitur? Vi nordmenn elsker hyttetilværelsen, og det er ikke rart. Hytta er jo dit vi drar for å koble av og oppleve noe helt annet enn det hverdagen har by på.

Foto: Simon Rae

I Norge har vi blitt vant til generell god komfort, og det merker vi i Creative living at folk også ønsker seg på hyttene sine. En furusofa og rutete lampeskjermer er ikke nødvendigvis det vi vil ha på hytta lenger, vi ønsker oss en pause fra hverdagen og litt luksus. Vår erfaring tilsier at kundene våre ønsker seg komfortable sofaer og et interiør som er innbydende og avslappende. Vi trenger ikke gigantiske hytter for å få til et delikat og lekkert interiør på hytta, for mange handler det bare om en liten oppgradering. Hytta har blitt et sted vi har lyst til å nyte fritiden vår og mange av oss ønsker ikke de altfor primitive hyttene lenger.

– Om du liker å ha mye i blått kan det være fint å bruke kontrastfargen oransje, forteller Trude i Creative Living

Et glansbilde

Man har ofte et glansbilde av selve hytta og livet der, og det er ikke så rart. Det er først når vi kommer tilbake at vi husker noen av de utfordringene og iritasjonsmomentene vi har når det gjelder innredningen på hytta. Ofte ble du ikke helt ferdig med den oppussingen du ønsket deg, dermed står som oppgavene i kø når du ankommer hytta fredag kveld. På en annen side så ønsker vi ikke å jobbe oss i hjel når vi først er på hytta, men finnes det enkle måter å oppgradere hytta på uten at det blir for kostbart? – her kan vi hjelpe!

Foto: Joshua Ness

Det kan bli dyrt å leie inn interiørtjenester til hytta, da reiseveien ofte kan bli lang. I Creative Living har vi løsningen, du kan FaceTime eller bestille en veiledningstime som utføres over en videosamtale. Online innredning kaller vi tjenesten og den begynner å bli veldig populær. Tenk deg å kunne gå rundt på hytta i joggebuksa, mens du får profesjonell hjelp og råd til oppgraderinger du kan utføre på egenhånd. Online innredning gir mange muligheter for de som vet hvordan de vil ha det, men ønsker seg litt veiledning for å komme seg dit. Online innredning er en innovativ måte å jobbe med oppgradering på hytta på og her har vi flere flinke interiørdesignere med god kompetanse som kan hjelpe deg et godt stykke på veg.

Husk at løsningen ligger ofte i detaljene, kanskje er det fargene på veggen eller noen elementer som skal binde interiøret sammen som mangler. Hytta betyr like mye som hjemmet, som nevnt så er det her fritiden skal nytes! Ta gjerne kontakt hvis vi kan hjelpe på post@creativeliving.no eller 22535302.

Til slutt, vi håper dere får en riktig god påske hilsen alle oss i Creative Living!

Foto: Annie Spratt
Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
E-post

Se flere blogginnlegg fra Creative Living

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen