Interiørinspirasjon, fra oss til deg! Uncategorized @no Uncategorized @no -

Interiørinspirasjon, fra oss til deg!

Interiørinspirasjon, fra oss til deg

Denne bloggen er laget som interiørinspirasjon, for å komme med innspill og tilbud til deg som har behov for hjelp til å designe dine omgivelser.

Et kreativt liv er et rikt liv. Men hva innebærer det å ha være kreativ? Vi i Creative Living tror et rikt liv begynner med bevisste valg av hva vi omgir oss med, hvilke farger vi velger, møbler, hvilke tekstiler vi liker å ta på, se på, pakke oss inn i, hva vi henger på veggen, hvordan vi møblerer, hvilke materialer vi møblerer med, kort sagt, omgivelsene vi trives i er et uttrykk for vår kreativitet.

Hva vi gjør mer konkret? Alt! Teamet vårt begynner å bli stort, vi er nå 14 stykker som har privilegiet med å jobbe med det vi synes er en av de viktigste elementene i et kreativt liv, nemlig hvordan det vi omgir oss med i livene våre ser ut.

Det er ikke et oppdrag som er for stort eller for lite, alt fra boligstyling ved salg til, eventstyling og interiørdesign. Dersom du bare ganske enkelt har behov for veiledning og råd ved styling og interiør gir vi deg det også. Vi har bred erfaring innenfor de fleste felt. Alt fra bedrift og kontordesign til hvordan du skal innrede spisestuen. 

Boligstyling

Til boligstyling kan vi tilby hjelp over et bredt spekter. Dette er et veldig populært tilbud som mange benytter seg av. Vi gjør alt fra veileding, til delstyling og full boligstyling ved et boligsalg. Det hender at det man trenger hjelp til i forbindelse med et salg kanskje bare er noen enkle veiledingstips om hva du burde rydde bort, om noe skal bytte plass, eller om gardiner burde skiftes ut. Delstyling er et annet populært tilbud. Ofte kan det være nok med et nytt stuebord og litt annerledes pynt enn det du bruker av gammel vane. Full styling er det mest omfattende tilbudet vi gjør ved boligsalg, og det innebærer en fullstendig make over av boligen. Når vi gjør full styling jobber vi med hele hjemmet, da blir alt møblert, gått over med argus blikk og stylet etter alle kunstens regler.

Evenstyling

Vår nyeste avdeling arbeider med styling på eventer. Vi har jobbet med alt fra julebord og konferanser til forskjellige type messer, konserter, VIP områder osv. Dette er et virkelig spennende segment som vi gleder oss til å jobbe mer med fremover. Mulighetene står på rekke og rad for denne avdelingen, her utvikler vi oss med rekordfart sammen med kundene og utfordringene de gir oss.

Interiørinspirasjon og design

Vi jobber tett med bla privatkunder i forbindelse med innredning av hus, leiligheter og hytter. Her er vi åpne for alle mulige løsninger, noe som innebærer alt fra planlegging av baderom og kjøkken til personlig styling for å skape et interiør som reflekterer menneskene som bor der. Vi hjelper til med alt fra omfattende oppussing og tegning av bad til tapeter og tekstiler som sammen skaper en helhet, et hjem, en hytte eller kontor.

Vi jobber også med større prosjekter for bedrifter og har noen lekre restauranter og kontorbygg i vår portefølje. Vi elsker å utvikle konsepter og skape en stemning som gjør at man får lyst til å bli værende i lokalet.

Interiørinspirasjon er noe vi kan, vi elsker jobben vår, faget sitter i våre hjerter. Det behøver ikke bestandig være de store forandringene som skal til, ofte er det nok med de små detaljene. 

inspirasjon interiør
Bildet er tatt fra en totalrehabilitering vi gjorde av en leilighet i Gustav Vigelands vei med styling og dekorering til slutt. Vi fulgte prosessen fra begynnelse til slutt og var med på å sikre en god fortjeneste for eier. Foto: Trond Walsø
interiørmesse
Eventstyling for firma Vivende på Javazone i 2018 som fant sted i Oslo spektrum. Vi sto for fargepalett, møblering dekor, rigg og nedrige. Foto: Martin Johnson

inspirasjon peis
Boligstyling gjort for utbygger og samarbeidspartner. Foto: Anne Andersen

interiørinspirasjon stue

Interiøroppdrag gjort for kunde på Nordstrand. Her sto vi for totalrehabilitering av hele boligen.
Foto: Slutterdotno
interiørinspirasjon stue
Interiøroppdrag gjort for kunde på Nordstrand. Her sto vi for totalrehabilitering av hele boligen. Foto: Slutterdotno
Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
E-post

Se flere blogginnlegg fra Creative Living

2 hendelser på “Interiørinspirasjon, fra oss til deg!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen