Styling av seng i bolig for salg! - Creative Living

Styling av seng i bolig for salg!

Prosjekt utført av Heidi i Bølerlia

De fleste av oss kan relatere oss til den følelsen du får når du kommer inn i et eksklusivt hotellrom. Hva er det som er så tiltalende med rommet, hva er det vi tiltrekkes av? For min del, er det ofte den luksuriøse, deilige sengen som bugner av puter og eksklusivt sengetøy. Den er stor av størrelse og plassert høyt opp fra gulvet. Sengen er elegant med store overdimensjonerte puter, lekkert sengeteppe og vakre tekstiler.

Dette er drømmen for mange av oss. Vi kan se for oss at vi kommer hjem etter en lang og hektisk dag på jobben, og det vi ønsker oss aller mest i hele verden er en god natt søvn – og dette inkluderer selvfølgelig den lille luksusen med en god og behagelig seng. Den skal helst være pent oppredd og se elegant og innbydende ut.

Foto: Konrad Hulak

Det er kanskje ikke slik de fleste av oss har det i det daglige, men det betyr ikke at vi ikke drømmer om det. Når vi skal kjøpe bolig er dette faktisk et av de elementene som betyr mye; soverom og luksus!

I Creative Living er en stor del av det vi gjør hver dag nettop det å jobbe med boliger som skal klargjøres for salg. Vi kommer inn å gjør alt fra veiledning til delstyling – og full styling for de som ønsker det. Vi har et stort fokus på å skape den eksklusive følelsen også inne på soverommet.

Foto: Rhema Kallianpur

Et soverom trenger ikke å være stort eller ha verdens vakreste utsikt for å gi et innbydende helhetsinntrykk. Hemmeligheten ligger i stylingen og det å gjøre et soverom hjemmekoselig handler om å la sengen bli et hovedfokus, et smykke i rommet. Når en seng skal gjøres lekker for et salg så må vi unngå å tenke på hvordan vi rer opp før vi løper avgårde på jobb. Dyner må fluffes og utallige puter dunkes, sengeteppet legges på og kanskje til og med pyntes nattbordet med en bok og en grønn plante som en prikken over ién.

Den tradisjonelle måten med å re opp sengen på – ved å legge putene på toppen og dynene pent brettet i to remser, med et  sengeteppe på toppen – holder ikke lenger! Det du bør starte med er å legge dynene nederst mot madrassen. De skal dekke hele sengen. Etter dette skal puter og sengeteppe tilføres, vi snakker virkelig lag for lag. Vi ønsker dybde og en viss tyngde i en stylet seng. Det bør være tekstiler i forskjellig struktur og farger for ikke å nevne størrelser. Det handler om at det ikke fremstår flatt og dødt. Til slutt gjør det seg med et lekkert sengeteppe, dette kan legges nederst på sengen og gli elegant utover gulvet. Eller er ønsket noe litt strammere? Da kan sengeteppet brettes lekkert rundt sengen slik at det kun berører gulvet med kanten.

Foto: Jose Soriano

Mulighetene er uendelige, og skal man selge en bolig er det mye å tenke over. Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger en veiledningstime, delstyling eller fullstyling. Våre flinke designere kan nås på post@creativeliving.no eller 22535302.

Lykke til med salget og ikke glem at vi er bare rett rundt hjørnet!

Styling av seng for salg!
Foto: Chasity Cortijo
Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
E-post

Se flere blogginnlegg fra Creative Living

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen