Nytt år med spennende interiør - Creative Living

Nytt år med spennende interiør

Nytt år, nytt interiør – la deg inspirere

Pynt opp med farger, hyggelige lys og grønne planter!

Julen er over for denne gang og det nye året har for alvor gjort sitt inntog. En stor del av oss har dager preget av nyttårsforsetter, gjerne med grønne salater og mye trening. Januar kan virke både mørk og traust – en måned der hverdagen for fullt er tilbake og ferie og latskap legges bak oss.

Hos oss benyttes januar til å begynne med blanke ark, julen er kastet ut og erstattes med noe nytt interiør. Kanskje er det noe lekkert å finne på januarsalg i år?

Nytt interiør og hjemmekoselig preg

Det er fortsatt mørkt og kaldt ute, og selv om vi er ferdig med julen så er det mange måter å dekorere hjemmet på. Det kan være godt med enklere linjer og bordflater som ikke er fullt til randen med pynt slik det har vært i hele desember. Vinterdekor handler om å spille på det lune og stemningsfulle, samtidig som vi trekker inn årets nyheter i samspill med innredningen vi allerede har. Ønsker du noen tips til å oppnå en hyggelig stemning hjemme i etterkant jula? Sjekk ut våre pakkepriser. 

Alle rom er like viktige, også gangens pynt opp!

Stylingtips for et nytt år

  • Grønne planter er viktig for å skape et levende interiør, så fyll gjerne opp med friske grønne planter. Inneplanter gir hjemmet et frisk pust og et nytt liv i denne mørke årstiden. Det positive med planter er at det kan virkelig bugne uten at det virker rotete. Grønn er en naturlig og nøytral farge, derfor virker ikke grønt forstyrrende eller for mye, det er bare med på å skape kontraster og liv.
  • I julen benytter vi oss av stemningsbelysning som skaper hygge, noe vi burde fortsette med utover vinteren. Det er fortsatt mørkt ute så noen lamper er lurt å få integrert inn i interiøret. For å skape god stemning med belysning, er det ikke nok med spotter i taket eller annen generell belysning. Bordlamper som er plassert på forskjellige steder i et rom skaper dybde og en hyggelig atmosfære. Ha gjerne en bordlampe i vinduskarmen, ved et sidebord til salongen eller på skjenken i spisestuen. Forsøk å belys alle hjørner i et rom, da virker rommet større.
  • Aldri undervurder effekten av å tenne levende lys. Det er få elementer som skaper mer stemning enn dette. Plasser kubbelys i en glassvase, stearinlys i lysestakene og har du telysestaker, så bruk dem også, gjerne på flere steder og i ulike høyder. Dette vil Skape varme og ro i interiøret ditt.
  • Ønsker du noen lekre detaljer i stua som ikke er julepynt, men likevel noe å feste blikket på, så pynt opp. Sett gjerne et fat på stuebordet med for eksempel en fin boks, en bok eller noen lekre kongler som du finner i naturen. Vi er inne i en stilmessig tid der vi ønsker å sette et personlig preg, så sett gjerne frem noen fine bilder med gode minner på et konsollbord. Gjerne i svart hvitt og samles flere bilder på et sted, virker det roligere og mer organisert.
  • Et hot tips nå på denne tiden av året er tulipaner, de er vinterlige, vakre og kommer i alle mulige farger. Du kan enkelt tilpasse deg din stil og matche opp mot fargene du ellers har i ditt interiør.
  • Fyll opp sofaen og sengen med lekre puter og pledd, ta gjerne opp farger du har på feks bilder, dekor, eller tekstiler slik at fargene får tilhørighet i rommet. Dersom du bruker mye rødt eller grønt til jul så unngå disse fargene for å få en forandring. Dette gir en luksuriøs og varm følelse.
Oransje og kobber er en fin kombinasjon, varme toner igjen i full sving i interiøret!

Ny dekor for det nye året

Fyll opp med grønne planter!

Nytt år og nye muligheter heter det, pynt opp og kos deg så blir januar en fortreffelig måned. Med grønne planter, stemningsbelysning og levende lys, så blir det en drøm å sette seg ned med den grønne salaten. Gjør det varmt og hyggelig og gled deg til å komme hjem fra trening!

Riktig godt nytt år fra oss i Creative living!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
E-post

Se flere blogginnlegg fra Creative Living

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen