Tips til styling før boligsalg! - Creative Living

Tips til styling før boligsalg!

Styling av bolig med Creative Living

Salg av bolig kan være slitsomt og bidra til mye jobb. Mange detaljer må på plass for at boligen skal fremstå på best mulig måte. Prosessen er omfattende og veien til målet kan virke uendelig lang. Men ikke vær redd, vi er her for å hjelpe! Med dette innlegget ønsker vi å fortelle om vår dyktige «Styling av bolig før salg»-avdeling og kanskje kan du plukke opp noen gode råd på veien.

Når du skal selge en bolig kan du fort føle deg litt alene i prosessen. Men trenger du egentlig være så alene?Det finnes nemlig mange muligheter for å få hjelp. Vi har tatt en liten prat med Marthe Lefdahl Bøhler, en av våre stylister med lang fartstid hos oss og som har god erfaring innen styling for salg.

Felles for mange er at det ikke alltid er så lett å legge fra seg personlig stil for å vise frem de beste løsningene av sin egen bolig. Nettopp derfor kan det være lurt få noen utenfra til å komme på en befaring eller veiledningstime for å legge opp en videre fremdrift sammen med deg. Marthe kommer gjerne med tips som kan være nyttig å ta med seg for å starte prosessen.

Tips til styling av bolig før salg

Når vi spør Marthe om noen gode tips før man skal selge en bolig, så er det spesielt en ting hun legger vekt på.

Det er viktig å skape en god følelse og gi stemning til boligen slik at potensielle kjøpere skal kunne forestille seg et godt liv der. Man skal oppnå en følelse av at det er herlig å bo i boligen. Dette kan i aller høyeste grad være med på å gi det lille ekstra for å få solgt. Det er mange måter å gjøre dette på og det aller viktigste er å ta bort personlige eiendeler og møbler som er for store og opptar for mye plass.

 

Som Marthe selv sier så er salg av bolig en stor prosess, det kan derfor være lurt å oppsøke profesjonell hjelp. Boligstylistene våre kan bistå med alt fra en enkel veiledning, til delstyling, hjelp før foto eller en full styling der hele inntrykket forandres. prosessen kan være tung og mye personlig er bundet opp til boligen som skal selges. Marthe understreker igjen hvor viktig det er at boligen vises fra sin beste side, du skal friste andre til å bo akkurat der. La boligen bli «luftig» og innbydende, du selger nemlig også en livsstil. Med andre ord, la potensielle kjøpere se for seg hvor mye de virkelig ønsker å bo akkurat der og da må det gjøres plass til at de mentalt kan flytte sine ting inn i boligen under visningen.

Megler og kunde

Marthe har stylet mange boliger de siste årene og har mye erfaring. Vi tenker da at det kan være lurt å formidle hva som er viktig for Marthe når hun styler en bolig.

– Noe av det som spiller en stor rolle for meg når jeg skal style en bolig er å vite en del om området boligen ligger i, hvem som er kjøpergruppen, og selvsagt at det er en god kjemi mellom megler og de som skal selge boligen. Alle skal føle at de er godt ivaretatt. Vi må ha forståelse for at dette er en viktig prosess for kunden når hjemmet skal selges. Marthe smiler litt og legger til at dette er jo noe vi er gode på. Vi har så mange faste meglere som anbefaler oss til sine kunder. Jo mer vi vet om sted og bolig i en tidlig fase av prosessen, jo enklere er det for oss å gjøre en virkelig god jobb!

Hva er viktig i prosessen?

Det er rart for selger å få mange ulike mennesker inn i boligen sin for å gi meninger om det ene og det andre der de bor. Vi lurer på hva Marthe opplever at er viktig for eier av boligen når det skal styles? Marthe presiserer at hun er mest fornøyd med jobben hun har gjort når hun får tilbakemelding av kundene i etterkant om at de har følt seg trygge gjennom hele prosessen. For oss stylister er det viktig å huske på at det er mye følelser knyttet til å selge bolig, det er derfor viktig at vi har en god og tydelig dialog. Vi må lytte til kunden og ha forståelse, samtidig som vi tør å si hva som gagner boligen best. Vi ønsker alltid et godt resultat og jobber for å nå samme målet gjennom hele prosessen.

Når man skal selge en bolig er det viktig å vise frem potensialet i boligen. Skap luft og en god romfølelse og tenk litt igjennom hvem som er en potensiell kjøper. Skap god stemning og selg en livsstil. Synes du dette kan virke mye og ønsker hjelp av en stylist så er det bare å ta kontakt med oss.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
E-post

Se flere blogginnlegg fra Creative Living

1 hendelser på “Tips til styling før boligsalg!”

  1. Jorunn Finnsdottir

    Hei. trenger styling av to roms leilighet på 55 kvadrat i Hoffsveien 65 B på Smestad. Bilder er planlagt å ta den 9. mai. Er dere interessert i å gi meg tilbud i styling? Jeg tenker at jeg kan ha min engen seng men trenger mest sannsynlig alt annet.
    Hilsen,
    Jorunn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen