Vi fornyer oss! - Creative Living

Vi fornyer oss!

Foto Jysk

Interiørtrenden er stadig i forandring, det kommer mye nytt samtidig som noen av de klassiske elementene gjentas i nye utforminger. Gjennom reklame og på sosiale medier, får man stadig beskjed om hva som er «in» og hvilke nyheter som kommer. Vi liker å følge med, få inspirasjon og nye ideer på hvordan vi kan oppgradere oss.

Det er så mye fint der ute! Vi snakker om nye farger, former, dekor og materialer. Det er alltid noe som frister. Spekteret er stort av spreke nyheter og det er enkelt å fornye seg uansett hvilket budsjett du ligger på.

«Man trenger ikke nødvendigvis følge trender til punkt og prikke, men det er gøy å la seg inspirere av det som er nytt» Carina Myhrvold -daglig leder, Creative Living AS.

Foto: Devon Janse Van Rensburg

Forandring i trendene

Det er spennende å fornye seg og det må vi også gjøre her hos oss. Trendene forandrer seg og det er bra. Det er gøy å se hvilke elementer som klarer å holde tidens tann og står igjen som de mer klassiske produktene som fortsatt kan brukes. Noen møbler og gjenstander klarer å forbli i trendbildet uansett og får fort en slags status som tidløst. Disse elementene kan fint blandes med sesongens nyheter med stort hell.

I Creative Living styler vi prosjekter for salg og vi må med andre ord også følge med på trender og nyhetene som kommer. Det er et helt univers der ute av forskjellige materialer, farger, møblement og tekstiler. Møbler og interiør som vi benytter oss av til boligstyling, får selvsagt slitasje etterhvert. Det å fornye seg er derfor like nødvendig for oss som for andre. Vi er heldige sånn sett, for det beste vi vet er jo å jobbe med nye produkter og interiører.

Creative Living oppgraderes

I disse tider har vi valgt å oppgradere oss ganske omfattende. Vi snakker spisebord, sofaer, salongbord, tekstiler, hyller, sengegavler og en hel rekke nytt dekor. Vi er i ekstase og kan ikke vente med å spre dette ut i våre prosjekter. Det gir oss som stylister og interiørdesignere litt ekstra kreativitet og mye mer å spille på når det skal tilpasses hvert enkelt prosjekt. Vi ser virkelig frem til tiden som kommer og håper at dere gjør det også!

Tre tips til enkel oppgradering hjemme

Det er ikke bare på lageret vårt at det er gøy med en oppgradering, under følger noen tips til hvordan du enkelt kan fornye deg hjemme uten at prislappen blir for høy.

  1. Ta alle møbler og dekor ut av rommet, om du ønsker kan du gi enkelte objekter et malingstrøk og friske opp litt. Sett så inn et og et møbel igjen og prøv å finn en ny plass for tingene, kanskje kan du trekke sofaen litt mer ut i rommet? Alt behøver nødvendigvis ikke å komme inn igjen, ofte har man så mye mer enn man trenger!
  2. Frisk opp med nye tekstiler! Kjøp nye gardiner, puter eller pledd i noen lekre mønster eller farger, det gir et helt nytt inntrykk og er en fin oppgradering. Tekstiler kan du bruke masse penger på, du kan også gjøre noen fine kupp. Sjekk Kid interiør, H&M Home og kremmerhuset. Det er mye lekkert der ute og kanskje holder det med å kjøpe noen nye putetrekk? Et brennhett tips er å mikse ulike tekstiltyper som feks silke og fløyel.
  3. Grønne planter og riktig type belysning gjør mye. En ny lampe med behagelig lys kan gjøre enorme forskjeller, kanskje er det akkurat dette du mangler på soverommet? Litt stemnings belysning er aldri feil, kanskje en bordlampe i vinduet eller noe mer spennende i taket? Og til slutt grønne planter. Et hjem våkner opp med planter, det trenger ikke å være buketter med blomster bestandig, fyll hjemmet med potteplanter. Det ser friskt ut og jo større planter jo bedre. Gjør det spennende med noen forskjellige størrelser!

Lykke til med noen nye forandringer nå som sommeren kommer, vi håper vi kan inspirere med lekre prosjekter fremover!

Foto: Christopher Burns
Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
E-post

Se flere blogginnlegg fra Creative Living

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen