Vi tilbyr online interiørhjelp! - Creative Living

Vi tilbyr online interiørhjelp!

Blandingen av farger og materialer har en gjennomgående rød tråd.

På et par timer forandret hverdagen seg noe voldsomt for oss alle i forrige uke. Den nye situasjonen som preger landet utfordrer oss til å tenke nytt og innovativt. Vi som alle andre, vil ta forhåndsregler og ønsker å ivareta kundene våre på best mulig måte, samtidig som vi jobber på for å klare å holde driften i gang.

Vi ønsker å kunne tilby våre kunder den samme servicen og løse de samme oppgavene som tidligere. Vi er heldige som kan utføre dette på forskjellige måter i vårt yrke og er vant til å tenke kreativt for å tilfredstille våre kunders behov. Kommunikasjon via mail, Skype og FaceTime er blant noen av nøkkelordene hos oss og her er det mange muligheter for å lage pakkeløsninger som kan hjelpe deg et godt stykke på veg.

Vi kan hjelpe deg online!

Ønsker du hjelp til enten en veiledningstime i forbindelse med salg av bolig, en befarig, en interiørprat eller bistand ved innredning hjemme, så er ikke vi nødt til å møte opp på døra der du bor. Vi har over tid jobbet opp en god plattform for en alternativ løsning og kan med trygghet si at det funker. Vår plattform for onlineinnredning har vært spesielt populært i hyttemarkedet der vi har kunnet hjelpe hytteeiere med bla oppussingsråd, tegning av planløsninger, valg av materialer, råd til vedlikehold, design av collasjer og det hele har foregått over Facetime. Kunden er på hytta og vi på kontoret, sammen finner vi de gode løsningene for å kunne ferdigstille prosjektet.

Akkurat denne kompetansen ønsker vi å videreføre til andre prosjekter vi jobber med, spesielt i det private slik situasjonen er nå. Trenger du foreksempel en interiørveiledning i forbindelse med salg, ja så kan vi løse det på akkurat denne måten. Vi går gjennom rom for rom sammen med deg og kan gi råd om alt fra møblering, materialer og farger til dekor og styling. Dette har vi gjort før og har god erfaring med.

Viktig å Planlegge godt før et boligsalg

Det er lurt å planlegge boligsalget godt. Er planen er å legge ut boligen for salg i løpet av våren eller mot sommeren, så er det mye som kan gjøres allerede nå. Kanskje har du litt ekstra tid i disse dager, da kan det være perfekt å starte med klargjøringen av boligen så tidlig som mulig.

Vi jobber som nevnt på flere måter i disse dager og vi er åpne for å lage onlinepakker som tilpasses ditt konkrete prosjekt.

Kontakt oss for å høre om onlineinnredning

Er noe vi kan hjelpe deg med så er det bare å ta kontakt på post@creativeling.no eller å ringe sentralbordet på 22535302. Vi svarer på spørsmål og er nøye på god dialog for å kartlegge ditt behov. Ta gjerne kontakt så hører dere fra oss!

Hilsen alle oss i Creative Living!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
E-post

Se flere blogginnlegg fra Creative Living

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen