Vi tilbyr online interiørhjelp! - Creative Living

Vi tilbyr online interiørhjelp!

La oss gi deg interiørhjelp online

Vi ønsker å kunne tilby våre kunder den samme servicen og løse de samme oppgavene som alltid – men nå online. Vi er heldige som kan gi interiørhjelp på forskjellige måter og våre ansatte er vant til å tenke kreativt for å tilfredstille deres behov. Vi kommuniserer blant annet via mail, Skype og FaceTime. Det er mange muligheter for å skreddersy pakkeløsninger som kan hjelpe deg et godt stykke på vei.

Ønsker du interiørhjelp i forbindelse med salg av bolig? Eller en befaring, interiørprat og bistand med innredning hjemme? Alt kan løses online dersom du ikke ønsker besøk.  Vi har over tid skapt en online plattform og kan med trygghet si at det funker optimalt. Plattformen har vært spesielt populær i hyttemarkedet. Her har vi kunnet hjelpe hytteeiere med bla oppussingsråd, tegning av planløsninger, valg av materialer, råd til vedlikehold, design av collasjer – og alt over FaceTime. Kunden er på hytta, vi er på kontoret, og sammen finner vi de beste løsningene.  

Trenger du interiørveiledning i forbindelse med salg? Dette kan vi også løse det på denne måten. Vi går gjennom rom for rom sammen med deg og gir råd om alt fra møblering og materialer, til farger, dekor og styling. Dette har vi gjort før og har god erfaring med.

Det er viktig å planlegge boligstyling før salg

Det er lurt å planlegge boligsalget godt. Er planen er å legge ut boligen for salg i løpet av våren eller mot sommeren, så er det mye som kan gjøres allerede nå. Kanskje har du litt ekstra tid i disse dager, da kan det være perfekt å starte med klargjøringen av boligen så tidlig som mulig.

Vi skreddersyr onlinepakker som tilpasses ditt konkrete prosjekt.

Kontakt oss for å høre om innredning online.

Er noe vi kan hjelpe deg med så er det bare å ta kontakt på post@creativeling.no eller å ringe sentralbordet på 22535302. Vi svarer på spørsmål og er nøye på god dialog for å kartlegge ditt behov. Ta gjerne kontakt så hører dere fra oss!

Hilsen alle oss i Creative Living!

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
E-post

Se flere blogginnlegg fra Creative Living

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen